Young Living

Velkommen til vores udvalg af møbler til ungdomsværelset  

Er du på udkig efter cool gamerstole, trendy sofasenge? Eller måske moderne skriveborde? 
Så er du kommet til det rigtige sted.
Lad dig inspirere og shop møbler til ungdomsværelset her.

 

Actona Group sælger kun sine produkter via forhandlere. Som forhandler kan du se vores omfattende sortiment i vores webshop.

 

Sofaer og lænestole  →

Sofaer og lænestole findes i mange stilarter, forskellige størrelser og med hundredvis af polstrings muligheder. Med vores brede og dybe sortiment af moderne, traditionelle og skandinaviske sofaer og lænestole, finder du helt sikkert det perfekte match for dig og din forretning.

 

Skrivebords- & gamingstole  →

Leder du efter stilfulde skrivebordsstole til teenage værelset? Eller måske en skrivebordsstol til hjemmekontoret? Vi har et bredt udvalg af skrivebordsstole du kan vælge mellem.  

 

Skriveborde  →

Intet kan sætte speed på produktiviteten som et flot skrivebord. Vores skriveborde kommer i mange stilarter og i forskellige størrelser. Uanset om du er interesseret i metal, træ eller begge dele, vil vores skriveborde gøre ethvert hjemmekontor stilfuldt og praktisk.

 

Sovesofa  →

Sovesofaer er smarte og alsidige - de er med til at give et stilfuldt udtryk, og kan nemt foldes ud til en seng når der er overnattende gæster på besøg. Vores sovesofaer er perfekte til multifunktionelle rum, små lejligheder og teenage værelser.

 

Hjørneborde  →

Sofaborde og hjørneborde er perfekte til at skabe et personligt rum. Vi har et bredt udvalg, når det kommer til stil, materialer og form, så der er noget for enhver smag. Brug sofabordet eller sidebordet som et praktisk element ved sofaen, eller som det perfekte møbel til at placere din vase, billeder eller lampe på.  

 

Opbevaring  →

God, praktisk opbevaring er essentielt i de fleste hjem. Vi har opbevaringsløsninger, som gør det muligt at vise dine yndlingsgenstande frem, eller gemme dem væk bag smukke låger. Her finder du opbevaring til de fleste rum og til enhver smag.

 

keyboard_arrow_up