Spisestue

Med et spisebord fra Actona er det let at dække bord til en festlig middag eller blot et måltid til din familie.

Ud over spiseborde vi har spisestuestole, skænke, skabe, reoler, barborde og barstole.

Vi har en bred vifte af spisestue møbler, se nogle af dem her.

Spisebordsstole   →

Lad de gode snakke ved spisebordet vare i timevis med stole fra Actona Group – mulighederne er uendelige med vores brede udvalg og du kan være sikker på at finde de perfekte stole til dig og dine kunder.

 

Spiseborde  →

Når det kommer til spiseborde fra Actona Group , er der masser at vælge imellem. Alle vores borde er perfekte at samles om, og skaber rum for hyggelige stunder og minder sammen med dine kære. Uanset om det er små spiseborde, lange borde, borde med tillægsplader, runde eller firkantet borde, så har vi noget for enhver smag.

 

Opbevaring og organisering  →

God, praktisk opbevaring er essentielt i de fleste hjem. Vi har opbevaringsløsninger, som gør det muligt at vise dine yndlingsgenstande frem, eller gemme dem væk bag smukke låger. Her finder du opbevaring til de fleste rum og til enhver smag.

 

Bænke  →

Bænke er praktiske og kan samtidig være et spændende element i indretningen. Brug en bænk ved spisebordet eller som en funktionel bænk i entreen. En bænk kan bruges alle steder i huset, og er perfekt til at understrege din stil i indretningen. Uanset om du er til det minimalistiske udtryk, moderne eller traditionelt, har vi bænke til dig og dine kunder.  

 

keyboard_arrow_up