Soveværelse

Vi gør dine drømme til virkelighed med soveværelse møbler fra Actona.

Bliv inspireret af udvalgte soveværelsesmøbler her.

Senge  →

Soveværelset er det rum, hvor vi bruger det meste af vores tid. Vi slapper af, drømmer og sover lidt bedre, når vi er omgivet af komfortable møbler, der matcher vores stil. Vælg senge efter dine kunders drømme, og match det med det perfekte sengebord.

 

Sengeborde  →

Fuldend stilen i dit soveværelse med et sengebord fra vores brede udvalg – vi har alt fra traditionelle sengeborde til industrielle og mere moderne sengeborde. Tag et kig på de mange muligheder her. 

 

Hjørneborde  →

Hjørneborde er perfekte til at skabe et personligt rum. De kan fremhæve din personlige stil og er et perfekt sted at stille dine yndlings interiør. Brug hjørnebordet som et praktisk element ved sofaen, eller som det perfekte møbel til at placere din vase, billeder eller lampe på. 

 

Sofaer og lænestole  →

Sofaer og lænestole findes i mange stilarter, forskellige størrelser og med hundredvis af polstrings muligheder. Med vores brede og dybe sortiment af moderne, traditionelle og skandinaviske sofaer og lænestole, finder du helt sikkert det perfekte match for dig og din forretning.

 

Bænke  →

Bænke er praktiske og kan samtidig være et spændende element i indretningen. Brug en bænk ved spisebordet eller som en funktionel bænk i entreen. En bænk kan bruges alle steder i huset, og er perfekt til at understrege din stil i indretningen. Uanset om du er til det minimalistiske udtryk, moderne eller traditionelt, har vi bænke til dig og dine kunder.  

 

Opbevaring  →

God, praktisk opbevaring er essentielt i de fleste hjem. Vi har opbevaringsløsninger, som gør det muligt at vise dine yndlingsgenstande frem, eller gemme dem væk bag smukke låger. Her finder du opbevaring til de fleste rum og til enhver smag. 

 

keyboard_arrow_up