Entré

Velkomst er vigtigt

Skab den perfekte atmosfære og alle vil føle sig velkomne. Vi har et bredt udvalg – så lad dig endelig inspirere.
Actona Group sælger kun sine produkter via forhandlere. Som forhandler kan du se vores omfattende sortiment i vores webshop.

Bænke  →

Bænke er praktiske og kan samtidig være et spændende element i indretningen. Brug en bænk ved spisebordet eller som en funktionel bænk i entreen. En bænk kan bruges alle steder i huset, og er perfekt til at understrege din stil i indretningen. Uanset om du er til det minimalistiske udtryk, moderne eller traditionelt, har vi bænke til dig og dine kunder.  

 

Stole  →

Fra moderne til traditionelle og fra afslappende til funktionelle - vi har stole, der passer til ethvert behov, stil, værelse og hjem. Uanset om du er på udkig efter stole til spisestuen, arbejdsværelset eller stuen, har vi et bredt udvalg at vælge imellem.

 

Konsolborde  →

Konsolborde er det perfekte entrémøbel – de har en praktisk funktion og fylder ikke alverden. Du kan style vores konsolborde med interiør for et let og indbydende udtryk eller holde dem praktiske med småopbevaring som nøgler og briller. Lad dine kunder få det bedste ud af deres entré med vores konsolborde. 

 

Sko, jakke og hattehylder  →

Førstehåndsindtryk er vigtige – så hold din entré pæn og organiseret. Vores sko-, jakke- og hattehylder gør det nemt for dig og dine kunder. 

 

Små sofaer  →

Er du på udkig efter sofaer til små rum? Eller bare sofaer der ikke fylder så meget? Så er du det rette sted. Vi har små sofaer der passer til ind i alle rum og til enhver stilart. Tjek det ud. 

 

keyboard_arrow_up