Dagligstue

Er du på jagt efter ny inspiration til dagligstuen? Så kig dig omkring i vores galleri. Her er udvalgte opstillinger med sofaer, lænestole, sofaborde, lampeborde, skænke, TV-møbler og reoler.

Stole  →

Fra moderne til traditionelle og fra afslappende til funktionelle - vi har stole, der passer til ethvert behov, stil, værelse og hjem. Uanset om du er på udkig efter stole til spisestuen, arbejdsværelset eller stuen, har vi et bredt udvalg at vælge imellem.

 

Sofaer og lænestole   →

Sofaer og lænestole findes i mange stilarter, forskellige størrelser og med hundredvis af polstrings muligheder. Med vores brede og dybe sortiment af moderne, traditionelle og skandinaviske sofaer og lænestole, finder du helt sikkert det perfekte match for dig og din forretning.

 

Sofaborde og sideborde  →

Sofaborde og sideborde er perfekte til at skabe et personligt rum. Vi har et bredt udvalg, når det kommer til stil, materialer og form, så der er noget for enhver smag. Brug sofabordet eller sidebordet som et praktisk element ved sofaen, eller som det perfekte møbel til at placere din vase, billeder eller lampe på.

 

Spiseborde  →

Når det kommer til spiseborde fra Actona Group, er der masser at vælge imellem. Alle vores borde er perfekte at samles om, og skaber rum for hyggelige stunder og minder sammen med dine kære. Uanset om det er små spiseborde, lange borde, borde med tillægsplader, runde eller firkantet borde, så har vi noget for enhver smag.

 

Puffer og skamler  →

Skab et interessant rum med plads til gode samtaler og afslappende kvalitets stunder. Puffer og skamler er perfekte som et funktionelt element i hjemmet, der stadig tilføjer stil og personlighed. Vælg dine favoritter, og lad dine kunder udtrykke deres stil med vores brede udvalg af puffer og skamler.

 

Opbevaring  →

God, praktisk opbevaring er essentielt i de fleste hjem. Vi har opbevaringsløsninger, som gør det muligt at vise dine yndlingsgenstande frem, eller gemme dem væk bag smukke låger. Her finder du opbevaring til de fleste rum og til enhver smag. 

 

keyboard_arrow_up