Actona Direct Limited

Showroom, levering og kvalitetskontrol

Actona Direct Limited (ADL) er et internationalt møbelhandelsselskab i Kina og er en del af Actona Group.  Ledelsesstilen er moderne med fokus på medarbejdernes sikkerhed, kompetencer og personlig udvikling.

ADL er beliggende i Longxi tæt på byen Qiaotou, Dongguan i Guangdong-provinsen, Kina. Siden opstarten i 2010 har ADL været guidet af de samme STAR værdier som hovedkvarteret Actona Group.

Showroom, levering og kvalitetskontrol I ADL’s eget 2.000 kvm showroom fremvises Actona Group nyeste møbeldesigns og bestsellere. Baseret på kundernes unikke ønsker og behov kan ADL tilbyde specialiserede leveringsløsninger. ADL kan håndtere mere end 1.000 containerskibsordrer og forsendelsesdokumenter om måneden.

ADL har et professionelt og erfarent kvalitetskontrol team (QA/QC), som tjekker at design og kvalitet af produkterne fra mere end 90 leverandører opfylder både Actona Groups krav og specifikke kundekrav.

Ordreteamet håndterer og supporterer Actona Groups forsendelser fra Kina og andre asiatiske lande. Ligeledes hjælper ADL Actona Groups salgsteam, indkøbsteam og kunder, der rejser i Kina, med indkvartering og transport.

Actona Direct Limited har fokus på at tiltrække motiverede og veluddannede medarbejdere. ADL tilbyder et attraktivt arbejdsmiljø med gunstige betingelser - herunder god sovesal og indkvartering med alle faciliteter.

2.000 m2 inspirerende showroom

Vi er altid glade for at byde vores kunder velkommen i vores 2.000 m2 flotte showroom i to etager.
 
Her udstiller vi vores nyeste modeller og selvfølgelig vores bedst sælgende produkter. 

En gang om året re-styler vi showroomet for at sikre, at det altid er inspirerende, indbydende og præsenterer vores store produktsortiment på den bedst mulige måde.

 

Adresse 

Actona Direct Limited
Yan Cheng industrial Park, Hutou Village
Longxi Town, Boluo County
Huizhou City, Guangdong
China 516121
Tel : +86 752 655 8166

Kvalitetsorganisationen

Vores kvalitetsteam er bredt repræsenteret i Kina, simpelthen for at være tættere på fabrikkerne, reducere rejsetid og i stedet fokusere på værdiskabende aktiviteter.

Vi tilbyder

  • Omfattende kvalitetskontrol set-up og due diligence ordninger  
  • Fokus på overholdelse af regler og krav
  • Sikrer produkterne overholder krav til sundhed og sikkerhed
  • Uddannet og kvalificeret QA og QC organisation
  • Sikrer at nye produkter overholder lovmæssige krav på markederne og er sikre at anvende
  • Kvalitetsinspektørerne kontrollerer produkterne hos leverandørerne inden afsendelse
  • Kontrol af emballager, labels og produktinformation i henhold til manual
keyboard_arrow_up