Mød Actona Group på messer og i vores showrooms

Vi er stolte af vores møbler, og vi elsker at vise dem frem. Derfor deltager vi normalt på messer i hele verden og byder altid indenfor i vores to inspirerende showrooms i Kina og Danmark. Men for nu, må vi nøjes med at mødes virtuelt i vores danske showroom – men det kan altså også noget, hvis I spørger os.

Kontakt os gerne for en virtuel tur i vores showroom.

Indtil vi igen kan mødes ude i den store verden, kan du blive inspireret af vores tidligere messestande og showrooms.

Showroom i Tvis
Showroom i Kina
M.O.W. Møbelmesse 19.-23. september 2021
Husmesse, Tvis showroom 13. september - 30. november  2021
IMM Køln 17.-23. januar 2022

Showroom i Danmark

Gå på opdagelse i vores 5.700 kvm store showroom i Tvis, Danmark. Udforsk et inspirerende showroom, der er fyldt med et bredt udvalg af moderne, traditionelle og Skandinaviske møbler fra vores sortiment.

Showroom i Kina

Bliv inspireret af vores 2.000 kvm showroom nær Dongguan i Kina. Mærk, føl og udforsk vores nye varer og bestsellere fra vores brede sortiment.

M.O.W Møbelmesse

Vores dedikerede salgsteam præsenterede et bredt udvalg af vores møbler på M.O.W Møbelmesse, hvor besøgende på vores stand kunne opleve bestsellere og nyheder. Vi glæder os til at møde jer i Tyskland igen d. 19. – 23. september 2021.

Husmesse, Tvis showroom

Stemningen er altid helt speciel, når det er tid til den årlige husmesse i Tvis. Showroomet er fyldt med nye designs, spændende materialer og smukke farver. Vi glæder os til at vise vores møbler frem i vores 5.700 kvm inspirerende showroom i oktober 2021.

IMM Køln

Køln messen er et af årets højdepunkter for os i Actona Group. Det er altid en stor fornøjelse at mødes med vores kunder, partnere og potentielle kunder fra hele verden. Vi håber at se jer igen d. 17.-23. januar 2022.

keyboard_arrow_up