Mød Actona Group på messer og i vores showrooms

Vi er stolte af vores møbler, og vi elsker at vise dem frem. Derfor deltager vi på messer i hele verden og byder indenfor i vores to inspirerende showrooms i Kina og Danmark. 

Hvor mødes vi næste gang?

Showroom i Tvis
Showroom i Kina
Grand Opening, Tvis 4. juni - 1. juli
M.O.W Furniture Fair d. 18.-22. september 2022
Husmesse, Tvis showroom d. 4.-10. oktober 2022
Esprit Meuble, Paris d. 19.-22. november 2022
IMM Køln januar 2023
Partnertage februar 2023
Benelux Furniture Fair februar 2023
Meble Polska, Poznan, maj 2023

 

Showroom i Danmark

Gå på opdagelse i vores 5.700 kvm store showroom i Tvis, Danmark. Udforsk et inspirerende showroom, der er fyldt med et bredt udvalg af moderne, traditionelle og Skandinaviske møbler fra vores sortiment.

Showroom i Kina

Bliv inspireret af vores 2.000 kvm showroom nær Dongguan i Kina. Mærk, føl og udforsk vores nye varer og bestsellere fra vores brede sortiment.

Grand Opening

Vi er i fuld gang med at renovere vores showroom i Tvis, og vi glæder os til igen at invitere jer indenfor. Derfor holder vi Grand Opening d. 4. juni til d. 1. juli. Kom og gå på opdagelse blandt nye modeller, spændende materialer og velkendte bestsellere i lækre, inspirerende omgivelser.  

M.O.W Furniture Fair

Kom og se vores spændende nyheder og mærk vores lækre materialer på M.O.W Furniture Fair. Vi glæder os til at møde jer d. 18.-22. september 2022. 

Husmesse, Tvis showroom

Stemningen er altid helt speciel, når det er tid til den årlige husmesse i Tvis. Vores nye gennemrenoverede showroom er fyldt med nye designs, spændende materialer og smukke farver. Vi glæder os til at vise vores møbler frem i vores 5.700 kvm nyrenovet showroom fra d. 3. - 14. oktober 2022.

Esprit Meuble

For første gang deltager vi i Esprit Meuble i Paris. Vi glæder os utrolig meget til at vise vores møbler frem og snakke med kunder, potentielle kunder og samarbejdspartnere fra hele verden. Kom, og få en snak med vores slagsteam fra d. 19. til 22. november 2022.

IMM Køln

Køln messen er et af årets højdepunkter for os i Actona Group. Det er altid en stor fornøjelse at mødes med vores kunder, partnere og potentielle kunder fra hele verden. Vi håber at se jer i januar 2023.

Partnertage

Vores dedikerede salgsteam præsenterer et bredt udvalg af vores møbler på Partnertage. Besøgende på vores stand kan opleve bestsellere og nyheder. Vi glæder os til at møde jer i Tyskland igen til februar 2023.

Benelux Furniture Fair

Kom og se vores spændende nyheder og mærk vores lækre materialer på Benelux Furniture Fair. Vi glæder os til at vise vores møbler frem d. 6.-8. & 14.-15. februar. 

Meble Polska

Lad os mødes på Meble Polska i Poznan, Polen, så vi kan finde jeres næste bestseller blandt vores brede sortiment af møbler. Ses vi til maj 2023?

keyboard_arrow_up