Mød Actona Group på messer og i vores showrooms

Vi er stolte af vores møbler, og vi elsker at vise dem frem. Derfor deltager vi på messer i hele verden og byder indenfor i vores to inspirerende showrooms i Kina og Danmark. 

Hvor mødes vi næste gang?

Showroom i Tvis
Showroom i Kina
Esprit Meuble, Paris d. 19.-22. november 2022
Husmesse, Tvis showroom d. 16.- 22. januar 2023
Partnertage, 13.-15. marts 2023
Benelux Furniture Fair, d. 5.-8. februar 2023
Meble Polska, Poznan, d. 21. -24. februar 2023
M.O.W Furniture Fair, september 2023

 

Showroom i Danmark

Gå på opdagelse i vores 5.700 kvm store showroom i Tvis, Danmark. Udforsk et inspirerende showroom, der er fyldt med et bredt udvalg af moderne, traditionelle og Skandinaviske møbler fra vores sortiment.

Showroom i Kina

Bliv inspireret af vores 2.000 kvm showroom nær Dongguan i Kina. Mærk, føl og udforsk vores nye varer og bestsellere fra vores brede sortiment.

Esprit Meuble

For første gang deltager vi i Esprit Meuble i Paris. Vi glæder os utrolig meget til at vise vores møbler frem og snakke med kunder, potentielle kunder og samarbejdspartnere fra hele verden. Kom, og få en snak med vores slagsteam fra d. 19. til 22. november 2022.

Husmesse, Tvis showroom

Stemningen er altid helt speciel, når vi åbner dørene til in-house fair i Tvis. Vores nye showroom er fyldt med nye designs, spændende materialer og smukke farver, og for første gang finder du også møbler fra Flexlux og SITS. Vi glæder os til at vise møblerne frem i vores 5.700 kvm showroom fra d. 16. - 22. januar 2023.

Benelux Furniture Fair

Kom og se vores spændende nyheder og mærk vores lækre materialer på Benelux Furniture Fair. Vi glæder os til at vise vores møbler frem d. 5.-8. februar. 

Partnertage

Vores dedikerede salgsteam præsenterer et bredt udvalg af vores møbler på Partnertage. Besøgende på vores stand kan opleve bestsellere og nyheder. Vi glæder os til at møde jer i Tyskland igen fra 13.-15. marts 2023.

Meble Polska

Lad os mødes på Meble Polska i Poznan, Polen, så vi kan finde jeres næste bestseller blandt vores brede sortiment af møbler. Ses vi til fra d. 21.-24. februar 2023?

M.O.W Furniture Fair

Kom og se vores spændende nyheder og mærk vores lækre materialer på M.O.W Furniture Fair. Vi glæder os til at møde jer igen til september 2023. 

keyboard_arrow_up