Vil du tage din uddannelse i en succesfuld, global møbelvirksomhed? 

Som en af verdens førende leverandører af møbler arbejder vi konstant på at udvikle vores egne kommende stjerner – og det mener vi, at vi gør bedst, via vores ambitiøse trainee- og elevforløb. 

Brochure

Trainee

Er du vores næste trainee?

Et traineeprogram hos Actona Group er en 2-årig uddannelse, hvor dine kompetencer er udgangspunktet for et individuelt tilpasset uddannelsesforløb. Du kommer tæt på den internationale handelsverden og bliver oplært af nogle af de bedste inden for det globale købmandskab. Du kommer med på holdet hos én af verdens mest attraktive møbelleverandører af moderne møbler, og får en unik mulighed for at skabe en spændende karriere.

Forløbet

Et traineeforløb foregår over 24 måneder og er fordelt over fire moduler. Du vil i hele perioden være fast tilknyttet én afdeling. I hvert modul er der indlagt workshops, som skal sikre, at du får en god helhedsforståelse af organisationen. Du kommer desuden på udveksling i en anden afdeling i seks uger på modul 3.

Elevplads

Bliv vores næste elev

Vi tilbyder en attraktiv 2-årig elevuddannelse med gode karrieremuligheder i både ind- og udland. Som elev vil du på lige fod med dine kollegaer indgå i det daglige arbejde, hvor du vil blive udfordret og få en masse ansvar.

For at blive elev hos Actona Group skal du have afsluttet en gymnasial uddannelse.

Forløbet

Uddannelsen forløber over 24 måneder og er fordelt over fire moduler. Du vil i hele perioden være fast tilknyttet én afdeling. I hvert modul er der indlagt workshops, som skal sikre, at du får en god helhedsforståelse af organisationen. Der vil i uddannelsesforløbet indgå i alt syv ugers skoleophold. Du kommer desuden på udveksling i en anden afdeling i seks uger på modul 3.

Studerende

Er du studerende og ønsker at indgå et samarbejde? 

Hos Actona Group samarbejder vi meget gerne med studerende fra forskellige uddannelsesinstitutioner.

Praktik og projektsamarbejde

Vi tilbyder forskellige former for samarbejde i relation til praktik for studerende. Det gælder både kortere perioder på få uger og længere forløb på op til seks måneder. Hvis du er interesseret i at komme i praktik hos Actona Group, kan du sende os en ansøgning her → 

Vi samarbejder med studerende, og grupper af studerende, om relevante projekter. Det kan f.eks. være et case study til en eksamensopgave, et projekt eller et speciale. Vi vil gerne skabe gode relationer til uddannelsesinstitutioner, for vi ved, at det er her vores fremtidige medarbejdere skal findes. Derudover er det spændende for os at få nye øjne på arbejdet i vores organisation.

Hvis du er interesseret i en praktikplads, eller har du en idé til et projektsamarbejde, kan du kontakte vores HR-afdeling.


Hvad kan vi tilbyde elever og trainees?

Afhængig af dine kompetencer og præferencer vil du blive tilknyttet salg, indkøb eller en af vores specialafdelinger, og du vil fra første dag få ansvar, og mulighed for at vokse med dine opgaver.

For at sikre bred og fuld kommerciel forståelse vil du i en periode blive tilknyttet et kerneområde, som du ikke er fast tilknyttet.

Du kan glæde dig til en stor variation af opgaver. Du vil få ansvaret for dine egne opgaver, men vil også deltage i større eller mindre projekter, hvor du får mulighed for at sætte dine kompetencer i spil.

Din leder vil have fokus på din faglige og personlige udvikling. Din individuelle arbejdsindsats vil løbende blive evalueret, ligesom de resultater, du skaber sammen med dit team.

Hvad forventer vi af vores elever og trainees?

Dit gå-på-mod, lyst og evne til at lære nyt, er altafgørende for at blive elev eller trainee hos Actona Group.

Det forventes, at du har gode engelskkundskaber og kan begå dig i både skrift og tale.

Du skal forstå vigtigheden i at mestre grundlæggende værktøjer, som vil være et solidt afsæt for din videre udvikling.

I Actona Group har vi en fælles vision. Det forventes derfor, at du er en holdspiller, som står klar til at gribe bolden og drible den i mål sammen med dine kollegaer.


keyboard_arrow_up