keyboard_arrow_down

Et samarbejde med

Ansvar, sikkerhed og fleksibilitet

Møbler til alle

Møbler er vores passion. Vi arbejder hårdt for at designe, producere og levere møbler til verdens førende detailhandlere. Ligegyldigt om du er på udkig efter moderne, traditionelt eller Skandinavisk design, har vi noget for dig og din butik i vores webshop.  

Vores brede og dybe sortiment gør det nemt for dig, at finde de helt rigtige produkter til din forretning. Vi har noget for enhver smag, og møbler til stort set alle husets rum.

Simpelt. Enkelt. Professionelt.

Når du handler med os, vil du opleve problemfrie og effektive løsninger og levering til tiden. Sådan som det skal være.

Det eneste du skal koncentrere dig om, er at vælge de helt rigtige produkter til din forretning og lade os om resten. Vi har et stærkt setup med kvalitetssikring og -kontrol samt due diligencesystemer med fokus på regler og regulativer, sundhed og sikkerhed samt personlig service og support.

Attraktiv og fleksibel levering

Vi mener, at fleksible leveringsløsninger giver værdi for vores kunder. Uanset om dit fokus er på leveringstid, pris eller fleksibilitet, har vi en løsning, der passer til dig.

Du kan forvente en skandinavisk tankegang, logistik eksperter og kompetent back office service.  

Hvis du ønsker fuld fleksibilitet, kan vi levere varer hurtigt og effektivt fra vores lager i Danmark, hvor der altid er et stort udvalg af produkter. 

Hvis prisen er vigtigere for dig, kan du få leveret containere direkte fra fabrikken til dit varelager. 

Vores produkter

Hver dag flytter vores møbler ind i hjem verden over. De er valgt, fordi de har det rigtige look, gør det de skal og passer til budgettet. Så simpelt. 

Vi arbejder hårdt på at udvikle og producere møbler til prisbevidste forbrugere verden over. Uanset om du er til moderne eller Skandinavisk design, så har vi noget til dig.

Hos Actona Group har vi noget for enhver smag, og møbler til alle husets rum. 

Vores kunder

Vi fokuserer på, og arbejder med, store detailhandlere verden over, og vi tror på at skabe værdi for alle vores kunder. 

Vores målgruppe er off- og online-møbelhandlere.

Vi ved, det er vigtigt at være tæt på vores kunder og fokusere på at skabe et langvarigt partnerskab. Derfor rejser vi rundt i verden for at vise vores produkter.

 

Kvalitet og sikkerhed

For alle os i Actona Group er kvalitet ikke bare et ord. Vi brænder for at gøre vores bedste - og for at sikre, at vi altid holder mere, end vi lover. Det er sådan, vi skaber værdi for vores kunder.

Vores engagerede kvalitetsteam tjekker altid, at både konstruktion og emballage lever op til vores høje kvalitetsstandarder. Før et nyt produkt godkendes, sikrer vi ligeledes, at regler og krav er opfyldt og produktet er sikkert at bruge.

Pleje og vedligeholdelse

Vores ønske er at du, og dine kunder, kan nyde vores møbler i mange år. Da de fleste af vores møbler er lavet af naturlige materialer, har de brug for en smule pleje og vedligeholdelse. Derfor deler vi ud af vores viden om, hvordan man bedst passer på møblerne fra Actona Group.

Du kan nemt dele vores viden med dine kunder via dette link: makethejoylast.com

Vi tager ansvar 

Vi tager gerne ansvar. Vi gør alt hvad vi kan for at sikre, at vores fabrikker ude i verden tager ansvar og tilstræber gode arbejdsvilkår, der overholder lokale love og regler. 

Actona Group er medlem af amfori og er altid en positiv partner, når vores største detailkunder vil kigge os i kortene via deres audits. Læs vores Code of Conduct her.

Vores designere

Vi bruger designere med passionen for møbler, som spotter tidens trends og ikke er bange for at udforske nye områder. På hver deres måde og med inspiration fra hele verden, skaber de produkter og løsninger, der fungerer i hverdagen.

Design Rights

Vi beskytter udvalgte produkter med Community Design Rights.
Mere end nogensinde før er vores fokus på at designe møbler ud fra internationale tendenser, og for at holde din virksomhed beskyttet mod kopier bruger vi Design Rights.

keyboard_arrow_up