Vores vision er klar

Vi vil være den mest værdiskabende globale møbelpartner 

Møbler og relationer

Det er vores passion. Hver dag, året rundt, gør vi vores bedste for at udvikle, producere og levere møbler, der skaber glæde. Kort og godt. Det gør vi i tæt samarbejde med verdens førende detailhandlere og små selvstændige butikker, samt vores kompetente leverandører.

Vi er eksperter på vores felt

Der er en grund til, at vores møbler sælges i mere end 90 lande verden over. Med mere end 40 års erfaring er vi en dedikeret medspiller, som tilbyder vores kunder et dybt og bredt sortiment. Vores styrke er i hele processen fra design til levering. Du får leveret møbler til tiden, som overholder alle regler, og er sikkerhedsgodkendte til dit marked. Simpelt, ligetil og tilpasset dig.

Se vores produktsortiment  →

Furniture and partnerships

 

 

Sustainable Business

For første gang har vores strategi bæredygtige mål såvel som finansielle mål. Vi vil skabe en endnu større, stærkere og mere bæredygtig virksomhed. Vi har valgt at fokusere på 6 taktiske tiltag, der er afgørende for, at Actona lykkes med at skabe fortsat vækst og værdiskabende services til gavn for vores kunder og partnere.

Vores ambitioner er høje, og vi vil fokusere på bæredygtighed på tværs af alle vores aktiviteter.

Vi er stolte over den rejse, vi er på, men for at vi lykkes, er det vigtigt, at vi har alle vores partnere med. Derfor har vi lavet en video, der fortæller om de vigtigste områder fra strategien.

 

Hos os får du mere end moderne møbler

Ansvar

Som medlem af amfori tager vi vores ansvar alvorligt. Vi gør alt i vores magt for, at vores fabrikker overholder gældende regler og lovgivning, og sikrer et sikkert arbejdsmiljø for alle ansatte.

Sikkerhed  

Alle vores produkter lever op til vores høje kvalitetskrav. Vi sørger for alle varer overholder gældende lovgivning for dit marked og trygt kan tages i brug.

Fleksibilitet

Vi vil skabe værdi for alle vores kunder. Fokuserer du på produktudvikling, levering, fleksibilitet eller pris? Intet problem, vi finder den rigtige løsning til dig.

keyboard_arrow_up