Actona Group –
Din værdiskabende multi-brand B2B partner

Med tre distinkte B2B-møbel brands tilbyder Actona Group løsninger, der dækker dine behov for design og stærk forretningstruktur.

Vi tror på stærke partnerskaber, og det, der gør os til din foretrukne møbelpartner er tæt samarbejde, værdiskabende services og stærke relationer.

Sits er forankret i skandinavisk design og tilbyder et bredt udvalg af komfortable møbler i neutral, nordisk elegance. Du kan nemt tilpasse produktet med forskellige komforter, betræk og elementer.

Besøg website →

Flexlux forener form og funktion til moderne designs. Kollektionen henter inspiration fra internationale trends og omfavner den tidløse italienske æstetik. Flexlux tilbyder smukt designede sofaer, designstole og hvilestole med fokus på komfort.

Besøg website →

Actona udvikler prisvenlige møbler, der kombinerer moderne design med et skandinavisk præg. Med et globalt perspektiv tilbyder Actona et kommercielt, bredt og omfattende produktsortiment.

Besøg website →

Vi vil være den mest værdiskabende møbelpartner  

Vi tror på stærke partnerskaber

Med over 40 års erfaring leverer vi fantastiske møbler til din virksomhed - men vi gør meget mere end det. Vi tror på gode partnerskaber, og når du handler med os, vil du opleve en pålidelig leverandør med bæredygtige ambitioner, ansvarligt indkøb, digitaliserede interfaces og en pålidelig forsyningskæde. Vores styrke er i hele processen fra design til levering. Du får leveret møbler til tiden, som overholder alle regler, og er sikkerhedsgodkendte til dit marked.

Hos os får du mere end moderne møbler

Sikkerhed  

Alle vores produkter lever op til vores høje kvalitetskrav. Vi sørger for alle varer overholder gældende lovgivning for dit marked og trygt kan tages i brug.

Fleksibilitet

Vi vil skabe værdi for alle vores kunder. Fokuserer du på produktudvikling, levering, fleksibilitet eller pris? Intet problem, vi finder den rigtige løsning til dig.

Ansvar

Som medlem af amfori tager vi vores ansvar alvorligt. Vi gør alt i vores magt for, at vores fabrikker overholder gældende regler og lovgivning, og sikrer et sikkert arbejdsmiljø for alle ansatte.

Vores ledelse

Jimmi King Mortensen

President & CEO

Jimmi King Mortensen

Aksel Lægsgaard

EVP, CFO

Aksel Lægsgaard

Marek Dobrzeniecki

EVP, CEO Upholstery

Marek Dobrzeniecki

Mette Marie Grandjean Odderskov

SVP People

Mette Marie Grandjean Odderskov

Jesper Bolvig Hansen

SVP Production

Jesper Bolvig Hansen

Schani Stig Thomsen

SVP Sales

Schani Stig Thomsen

Morten Bak

SVP Procurement

Morten Bak

Anders Fogh

SVP Products

Anders Fogh

Søren Lysemose Støvring

SVP Business Development

Søren Lysemose Støvring

keyboard_arrow_up