Actona udvikler prisvenlige møbler, der kombinerer moderne design med et skandinavisk præg. Med et globalt perspektiv tilbyder Actona et kommercielt, bredt og omfattende produktsortiment.

Møbler er vores passion, og vi arbejder hårdt på at skabe, producere og distribuere møbler til verdens førende møbelhandlere. Vores brede sortiment giver dig mulighed for at vælge de møbler, der passer til din virksomhed. Vi har noget for enhver smag og møbler til næsten ethvert rum i huset.

Bliv inspireret

Vælg efter rum

Hvad end du leder efter møbler til stuen, spisestuen, gangen eller entreen finder du det her.

 Køb efter rum her→

Hvorfor gør forretning med os?

Attraktiv og fleksibel levering

Vi mener, at fleksible leveringsløsninger giver værdi for vores kunder. Uanset om du fokuserer på produktudvikling, leveringstid, pris eller fleksibilitet, er vi dedikerede til at imødekomme dine specifikke krav. Når du gør forretning med Actona, får du omkostningseffektive løsninger og levering til tiden. Du vil opleve store fordele i pris og kapacitet. Forvent en skandinavisk tankegang, logistikeksperter og kompetent service i vores back-office. Med to lagerbygninger i Europa kan vi tilbyde hurtig levering af de produkter, du har brug for, når du har brug for dem. Men du kan også vælge at få fulde containere leveret direkte fra leverandøren.

Kvalitet & Sikkerhed

Vores engagerede kvalitetsteam tjekker altid at både konstruktion og emballage lever op til vores høje kvalitetsstandarder. Før et nyt produkt godkendes, sikrer vi ligeledes, at regler og krav er opfyldt og produktet er sikkert at bruge.

 

CSR

Vi gør alt hvad vi kan for at sikre, at vores fabrikker ude i verden tager ansvar og tilstræber gode arbejdsvilkår, der overholder lokale love og regler. Som medlem af amfori tager vi vores ansvar seriøst. Vores fabrikker overholder lokale regler og love og tilbyder et sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere.

 Læs vores Code of Conduct her →

Designers and Design Rights

Udvalgte produkter designes af interne og eksterne danske og internationale designere. Vi beskytter udvalgte produkter gennem Design Rights®. Vi fokuserer mere end nogensinde på at designe møbler baseret på internationale trends med et skandinavisk præg, og for at beskytte din virksomhed mod kopier bruger vi Design Rights®.

 

Make the joy last

Vi ønsker, at du og dine kunder skal elske dine Actona-møbler i mange år. Derfor deler vi vores viden om, hvordan du giver dine møbler den bedst egnede pleje og vedligeholdelse. Du kan nemt dele denne viden med dine kunder ved at bruge dette link:Makethejoylast.com→

 

keyboard_arrow_up